זה מה שחיפשתם? מתכון לפשטידת תפוח אדמה, בשר ועגבניות I חגיגי

המותג מאסטר שף מציע מתכון נפלא לפשטידת תפוח אדמה, בשר ועגבניות שיוסיף המון טעם לכל שולחן חגיגי • אילו מצרכים דרושים ואיך מכינים? הכל בפנים
יעל חן
י"ז כסלו התש"פ / 15.12.2019 12:45

רשימת חומרים לתבנית בקוטר 26:

3 תפוחי אדמה לבישול
2 חלמונים
½ ק”ג בשר בקר טחון
1 בצל קלוף וקצוץ דק
3 שיני שום כתושות
4 כפות רסק עגבניות
1 כוס מחית עגבניות
1 כוס שימורי אפונת גינה עדינה
2 כפות שמן זית
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם

צילום: נמרוד סונדרס

אופן ההכנה:

1. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים במי מלח במשך כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים לחלוטין.
2. מועכים לפירה חלק, מוסיפים חלמונים, מתבלים בפלפל ואם יש צורך גם במלח ומערבבים לפירה חלק.
3. בינתיים: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה.
4. מוסיפים בשר טחון ושחמים במשך כ-5 דקות, מוסיפים רסק עגבניות ומחית עגבניות, שימורי אפונת גינה עדינה ומבשלים יחדיו במשך כ-5 דקות נוספות, מוסיפים מלח ופלפל .
5. יוצקים את תערובת הבשר לתבנית משומנת ומהדקים.
6. משטחים את הפירה מעל הבשר בשכבה אחידה.
7. אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ30 דקות.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות