לצורך ההכנה יש להצטייד במספר פריטים:
- מיקסר או מעבד מזון
- מטרפה ידנית
- מקלות לשלגונים –ניתן לרכוש תבניות המגיעות עם מקלות מובנים ואז בכלל לא צריך לחפש מקלות.
מתכון ארטיק אבטיח (6 יח’)
המצרכים:
- 300 מ”ל יוגורט (כוס גדולה ועוד חמישית)
- 2 כפות גדושות של פרי אבטיח כתוש.
- חצי כוס מים
- 100 גרם סוכר פירות
אופן ההכנה: הכניסו את כל המרכיבים למעבד המזון עד לקבלת תערובת חלקה כשתי דקות מערבבים, לאחר מכן יש להעביר את הבלילה למתקן הארטיקים להקפאה למשך 12 שעות לפחות.
בתיאבון!