חופש לילדים? זה הזמן להכין איתם שלגונים ביתיים

שרי רוט
22 ביולי 2014    אין תגובות
אין כמו ימי החופש הגדול לקיום חוויות משותפות עם הילדים • קרטיב בהכנה ביתית יכול להיות חוויה מתוקה, פשוטה, וטעימה שתהנה את הילדים גם בתהליך, וגם באכילה • באדיבות 'פעמית סטור'
צילום: 
No featured image found.

 לצורך ההכנה יש להצטייד במספר פריטים: 

  • מיקסר או מעבד מזון
  • מטרפה ידנית
  • מקלות לשלגונים –ניתן לרכוש תבניות  המגיעות עם מקלות מובנים ואז בכלל לא צריך לחפש מקלות.

מתכון ארטיק אבטיח (6 יח')

המצרכים:

  • 300 מ"ל יוגורט (כוס גדולה ועוד חמישית)
  • 2 כפות גדושות של פרי אבטיח כתוש.
  • חצי כוס מים
  • 100 גרם סוכר פירות

 אופן ההכנה: הכניסו את כל המרכיבים למעבד המזון עד לקבלת תערובת חלקה כשתי דקות מערבבים, לאחר מכן יש להעביר את הבלילה  למתקן הארטיקים להקפאה למשך  12 שעות לפחות.

בתיאבון!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram