צריכים קינוח קל ויפה לאורחים ללא מאמץ ובכלום זמן? סושי פירות

שרי רוט
19 בנובמבר 2019    אין תגובות
צילום: 
נמרוד סונדרס

מרכיבים:

4 טורטיות גדולות של מאסטר שף

1/2 כוס (120 מ"ל) גבינת שמנת

2 כפות סירופ מייפל טבעי

1/2 כפית גרידת לימון (אופציונלי)

6 תותים גדולים, חתוכים פרוסות

2 משמשים בשלים, חתוכים למקלות (בעונה)

1 קיווי, קלוף וחתוך למקלות

1 בננה, חתוכה לפרוסות

הגשה:

סירופ מייפל

אופן הכנה:

שמים בקערה את גבינת השמנת, המייפל וגרידת הלימון ומערבבים היטב.

מניחים טורטייה על משטח העבודה ומורחים 2/3 משטחה בתערובת גבינת השמנת.

מסדרים שורה של פירות (כל רול פרי אחר, או תערובת הפירות בכל רול) בחלק הרחב של הטורטייה, מגלגלים ומסיימים בחלק הנקי.

עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של 20 דקות.

פורסים לחתיכות בגודל סושי ומגישים ליד סירופ מייפל לטבילה.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram