מרכיבים ל-24 פיצות אישיות
בצק:
420 גרם (3 כוסות) קמח תופח
2 כפיות שמרים יבשים
240 מ”ל (1 כוס) מים פושרים
2 כפות שמן זית
1 כף סוכר
1 כפית מלח
מלית:
1 בקבוק מחית עגבניות של מאסטר שף
200 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת
1 פחית זיתים חרוזית של מאסטר שף
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב, חתוך לקוביות
צילום: נמרוד סונדרס
אופן הכנה:
1. מכינים את הבצק: שמים את כל המרכיבים, למעט המלח, בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים 5 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 2 דקות, עד שמתקבלת בצק אחיד ומעט דביק. מעבירים אותו לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
2. מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים קלות תבנית שקעים.
3. מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי כ-0.5 ס”מ וחותכים בעזרת גלגלת פיצה לריבועים בגודל בערך 10 על 10 ס”מ.
4. מרפדים כל שקע של תבנית שקעים בריבוע בצק, מקפידים להצמיד טוב לתחתית ודפנות.
5. יוצקים לתוך כל שקע כף מחית עגבניות. מפזרים מעל את הגבינה ומסיימים עם הזיתים והפלפלים (או כל תוספת אחרת לפי הטעם).
6. אופים 20-25 דקות, או עד שהפיצות האישיות תופחות ומשחימות.
7. מגישים מיד. שומרים בכלי אטום במקרר.