מרכיבים:
100 גרם פסטה
חצי כוס רוטב עגבניות (פולפה)
פסטה
שן שום פרוסה
כף שמן זית
פילה דג מפולט ללא עור חתוך לקוביות קטנות
זוקיני אחד פרוס לרצועות דקות
חופן עלי בזיליקום
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה:
• בסיר יש להרתיח מים ולהוסיף מלח ולערבב. לאחר מכן מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.
• במקביל במחבת מחממים כף שמן זית ומוסיפים את השום.
• כאשר מתחילים להריח את השום מוסיפים את רוטב העגבניות ומתבלים במלח ופלפל. אל רוטב העגבניות מוסיפים את הדג ומבשלים 4 דקות.
• לאחר מכן מוסיפים את רצועות הזוקיני ומבשלים.
• מוסיפים את הפסטה לסיר עם הרוטב והדג, מוסיפים את הבזילקום ומתקנים תיבול במידת הצורך.