מרכיבים:
60 גר’ סוכר לבן
60 גר’ סוכר חום
150 גר’ שמן סויה
180 גר’ דבש דבורים אמיתי
2 ביצים
11/2 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
קורט ציפורן
1/2 כוס תה
1 כף אגוזים קצוצים
אופן הכנה:
יש להכניס לתוך קערה עמוקה, את כל המרכיבים יחד ולערבב היטב, מלבד האגוזים
לאחר הערבוב וקבלת מרקם אחיד וחלק, יש להניח בתוך תבנית , ולפזר מעל העוגה את האגוזים ולהכניס לתנור לחום 180 מעלות למשך 30 ל35 דקות.