מרכיבים:
60 גר’ סוכר לבן
60 גר’ סוכר חום
150 גר שמן סויה
150 גר’ דבש
2 ביצים
1 וחצי כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
קורט ציפורן
1/2 כוס תה
גרידת תפוז מחצי תפוז
4 תפוחים מקולפים (גרנד) חתוכים לקוביות
צילום: אמיר מנחם
אופן הכנה:
יש להכניס את כל המרכיבים לתוך קערה עמוקה, ולערבב היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
לשפוך לתוך תבנית עגולה, להכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך 30-35 דקות.
ניתן להשיג את עוגת הדבש בכל סניפי רשת ביגה.