ידעתם על 'יום דבורים בינלאומי'? קבלו מתכון לעוגת דבש אישית בספל

שרי רוט
12 במאי 2019    אין תגובות
צילום: 
הדס ניצן

חומרים לעוגה:

6 ביצים

1.5 כוס סוכר

2 גביעים שמנת חמוצה

1 כוס שמן

1 כף דבש

3 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

1 כוס אגוזים פרוסות שקדים

לציפוי:

דבש - להרטבת העוגה לאחר האפייה

אופן ההכנה:

• מחממים תנור ל-170 מעלות.

• מערבבים את כל החומרים לפי הסדר.

• יוצקים לכוסות ואופים עד הזהבתן של העוגות.

• מוציאים מהתנור ומייד מוזגים את הדבש  - כפית דבש לכל עוגה.

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram