מרכיבים:
250 גרם פצפוציי אורז/ קורנפלקס אלופים
200 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
גורסים טיפה את פצפוציי האורז (לא דק מידיי) וממיסים את שני השוקולדים, מערבבים יחד לתערובת אחידה ומשטחים בתבנית.
קרמל מלוח:
בסיר ממיסים 150 גרם סוכר עם כפית מים עד שנוצר קרמל זהוב וענברי (להיזהר לא לשרוף אותו!) עד שנוצר הקרמל.
לחמם בקלחת 100 גרם שמנת מתוקה ולשפוך לתוך הקרמל הזהוב בזהירות רבה!
לערבב היטב ולהוסיף 2 כפות חמאה וקורט מלח גס.
את הקרמל לשפוך מעל שכבת פצפצי האורז והשוקולד ולהכניס למקרר התייצבות.
לאחר מכן ניתן לצפות את הכל ב-100 גרם שוקולד חלב מומס ולחתוך למבנים.
• ‘מתוק מהלב’ הוא סטודיו מקסים, נעים וחוויתי ביהוד שאליו מגיע כל מי שרוצה ללמוד אפייה או כל מי שרוצה לשפר את יכולת האפייה שלו.
המקום שם דגש על מקצועיות, יצירתיות, שימוש בטכניקות חדישות וחומרי הגלם הטובין ביותר.
הקורס מתקיים בקבוצות קטנות או בזוגות, בליווי צמוד של ניצה יצחק. לאחרונה יצרה ניצה בנוסף קורס דיגיטלי אינטרנטי שבו היא מגלה את כל הסודות הכי שמורים מעולם הקונדיטוריה.