מי לא אוהב חריימה? מתכון עם כל מה שיעשה לכם מעדן דגים חריפים

יעל חן
|
כ"ב טבת התשע"ט / 30.12.2018 13:19
“לבשל כ-20 דקות עד להסמכה ולהוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה” • רשת ‘קפה גרג’ מציעה מתכון שיעשה לכם ארוחת ערב חריפה ונפלאה

 רכיבים (מתכון ל-4 אנשים):

1/4 כוס שמן זית

5 שיני שום, פרוסות

פלפל ירוק, חתוך לקוביות של 2 ס”מ

פלפל אדום, חתוך לקוביות של 2 ס”מ

2 כפיות גדושות רסק עגבניות

4 עגבניות חתוכות קצוץ דק

1/4 כוס מים

2 כפיות כמון טחון

2 כפיות סוכר

2 כפיות מלח

1 כפית פלפל שאטה גרוס

1/2 קופסת שימורים גרגרי חומוס מבושל

כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה

8 יחידות פילה אמנון בטמפרטורת מקרר

הוראות הכנה:

• לשים במחבת שטוח ורחב את הרכיבים הבאים: שמן זית, שום ופלפלים חתוכים

• אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כשתי דקות נוספות

• להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה

• לבשל כ-20 דקות עד להסמכה ולהוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה. לכסות את הדגים ברוטב ולבשל כחמש דקות נוספות

• לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים