רכיבים (שתי מנות):
סלק בינוני 1 חתוך למקלות דקים.
תפוח עץ 1 חתוך למקלות דקים.
50 גרם אגוזי מלך שבורים.
50 חמוציות.
חצי גבעול סלרי פרוס דק.
5 עלי בזיליקום פרוסים.
100 גרם עלים צעירים או רוקט.
30 גרם סילאן.
4 כפות שמן זית.
מיץ מחצי לימון.
100 גרם גבינת רוקפור מגורדת \ טבעות גבינת עזים מטוגנות עם קמח ביצה ופירורי לחם לבחירה (ניתן לוותר, במקרה של סלט לארוחה בשרית)
אופן הכנה:
נניח בקערה את הסלק ומעליו נבזוק את השמן זית, מיץ הלימון והסילאן, ונוסיף את יתר המרכיבים.
מערבבים היטב ומעבירים לקערת הגשה יפה, מעליה נוסיף את הגבינה המגורדת.