מי רוצה מתכון בריאות? קבלו סלט סלק ותפוחים עם טוויסט מתקתק

שרי רוט
16 בדצמבר 2018   
צילום: 
קונספטיק

רכיבים (שתי מנות):

סלק בינוני 1 חתוך למקלות דקים.

תפוח עץ 1 חתוך למקלות דקים.

50 גרם אגוזי מלך שבורים.

50 חמוציות.

חצי גבעול סלרי פרוס דק.

5 עלי בזיליקום פרוסים.

100 גרם עלים צעירים או רוקט.

30 גרם סילאן.

4 כפות שמן זית.

מיץ מחצי לימון.

100 גרם גבינת רוקפור מגורדת \ טבעות גבינת עזים מטוגנות עם קמח ביצה ופירורי לחם לבחירה (ניתן לוותר, במקרה של סלט לארוחה בשרית)

 אופן הכנה:

 נניח בקערה את הסלק ומעליו נבזוק את השמן זית, מיץ הלימון והסילאן, ונוסיף את יתר המרכיבים.

מערבבים היטב ומעבירים  לקערת הגשה יפה, מעליה נוסיף את הגבינה המגורדת.

he_ILHebrew
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram