מרכיבים (מנות ל-6 אנשים):
50 גרם בצל סגול
2 עגבניות טריות בשלות חתוכות לקוביות גסות
קופסת שימורים אחת עגבניות תמר מרוסקות (500 גרם)
מלח,שאטה
חצי כוס אורז
חצי ליטר מים
3 שיני שום
כפית סוכר
אופן הכנה:
• מתחילים בטיגון עדין של קוביות העגבניות והבצל והשום
• לאחר 7 דקות בערך מוסיפים את שאר המרכיבים למעט האורז
• מבשלים 25 דקות, טוחנים ברמבו בפולסים, מוסיפים את האורז ומבשלים עוד 15 דקות
• מתקנים תיבול (במלח בלבד) ומכבים את האש.