תתעלמו לרגע מהקלוריות: מתכון לצ’ורוס נהדר עם פונדו שוקולד חם

חג האורים מתקרב ובא לכם לגוון את הסופגנייה? מתכון לצ'ורוס מטריף • אז תתעלמו רגע מהקלוריות, תתרכזו בטעם - ורוצו להכין • המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

יעל חן
ח' חשון התשע"ט / 17.10.2018 18:07

 אביזרים:

• שקית זילוף
• צנתר כוכב בינוני
• מחבת
• מספריים

מצרכים:

• 100 גרם חמאה
• כוס חלב
• 3 כפות סוכר
• כוס ורבע קמח מקצועי מאסטר שף
• 1 ביצה
• שמן קנולה לטיגון

לציפוי:

• קערה גדולה עם 100 גרם אבקת סוכר וכף קינמון מעורבבים
• 100 גרם מטבעות שוקולד חלב מאסטר שף
• 100 גרם מטבעות שוקולד לבן מאסטר שף
• 400 גרם קרם קוקוס מאסטר שף

ההכנה:

• מחממים בסיר חמאה, חלב וסוכר עד להמסה מכבים את האש. מוסיפים את הקמח מערבבים היטב ומוסיפים במהירות ביצה וממשיכים לבחוש עד לקבלת תערובת הומוגנית, מעבירים את התערובת לשקית זילוף.

• במחבת רחבה מחממים שמן מזלפים את הצ’ורוס וחותכים עם מספריים באורך הרצוי, מטגנים עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג.

• מסדרים את הצורוס בצלחת הגשה, מפזרים מעל אבקת סוכר וקינמון.

• למפנקים במיוחד, מומלץ להגיש עם פונדו שוקולד חם.

הכנת פונדו שוקולד:

• מניחים את השוקולדים בקערות נפרדות ומחלקים את קרם הקוקוס לשתי הקערות, ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים (זהירות שלא ישרף) ומערבבים היטב – עד לקבלת קרם שוקולד, במקרם אחיד.

• מגישים לצד הצ’ורוס וטובלים בהנאה.

צילום: אפיק גבאי

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות