תתעלמו לרגע מהקלוריות: מתכון לצ'ורוס נהדר עם פונדו שוקולד חם

שרי רוט
17 באוקטובר 2018    אין תגובות
צילום: 
אפיק גבאי

 אביזרים:

• שקית זילוף
• צנתר כוכב בינוני
• מחבת
• מספריים

מצרכים:

• 100 גרם חמאה
• כוס חלב
• 3 כפות סוכר
• כוס ורבע קמח מקצועי מאסטר שף
• 1 ביצה
• שמן קנולה לטיגון

לציפוי:

• קערה גדולה עם 100 גרם אבקת סוכר וכף קינמון מעורבבים
• 100 גרם מטבעות שוקולד חלב מאסטר שף
• 100 גרם מטבעות שוקולד לבן מאסטר שף
• 400 גרם קרם קוקוס מאסטר שף

ההכנה:

• מחממים בסיר חמאה, חלב וסוכר עד להמסה מכבים את האש. מוסיפים את הקמח מערבבים היטב ומוסיפים במהירות ביצה וממשיכים לבחוש עד לקבלת תערובת הומוגנית, מעבירים את התערובת לשקית זילוף.

• במחבת רחבה מחממים שמן מזלפים את הצ'ורוס וחותכים עם מספריים באורך הרצוי, מטגנים עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג.

• מסדרים את הצורוס בצלחת הגשה, מפזרים מעל אבקת סוכר וקינמון.

• למפנקים במיוחד, מומלץ להגיש עם פונדו שוקולד חם.

הכנת פונדו שוקולד:

• מניחים את השוקולדים בקערות נפרדות ומחלקים את קרם הקוקוס לשתי הקערות, ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים (זהירות שלא ישרף) ומערבבים היטב - עד לקבלת קרם שוקולד, במקרם אחיד.

• מגישים לצד הצ'ורוס וטובלים בהנאה.

צילום: אפיק גבאי

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram