מצרכים:
2 חבילות אטריות בינוניות מאסטר שף
60 גרם חמאה (או מרגרינה בטעם חמאה, להתאמה לארוחה בשרית).
1 כוס סוכר
כפית קינמון
חצי כפית ג’ינג’ר קצוץ
4 ביצים
100 גרם פקאן מסוכר
100 גרם חמוציות
הוראות ההכנה:
1. מבשלים במים רותחים את האטריות לפי הוראות ההכנה שעל האריזה. מצננים.
2. מכינים את הקרמל: מניחים בסיר חמאה וסוכר ומערבבים עד שהסוכר מקבל צבע קרמלי. מסירים מהאש.
3. מעבירים את האטריות לקערה ומוסיפים את הקרמל, הקינמון, הג’ינג’ר, החמוציות והפקאנים, מערבבים היטב ומוסיפים את הביצים.
4. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בחמאה ואופים כ-80 דקות ב-170 מעלות.
5. מוציאים מהתנור. מצננים כ-15 דקות, הופכים על צלחת הגשה ומסירים בעדינות את הנייר.