רכיבים:
1 ק”ג קמח
540 גרם חמאה (או מחמאה)
770 גרם סוכר חום ככה
150 גרם ביצים
600 גרם שוקולד צ’יפס
12 גרם סודה לשתייה
17 גרם מלח
אופן ההכנה:
• מערבבים חמאה עם הסוכר במיקסר גיטרה עד שמקבלים מסה קרמית (אין גושי חמאה), ומוסיפים ביצים בהדרגה.
• מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים ומוסיפים למיקסר עד שנוצרת תערובת אחידה.
• מכדררים ומשטחים, מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש לטמפ’ של 160 מעלות ואופים כ-7 דק או עד שהעוגיות משחימות.
• מצננים ומוסיפים כדור גלידה בין שתי עוגיות.