תפוחים זה לא רק בדבש • מתכון לקינוח מתוק: תפוחונים ממולאים

שרי רוט
28 באוגוסט 2018   
צילום: 
הדס ניצן

מצרכים:

6 תפוחי גרנד סמיט

בקבוק יין אדום יבש

1 כף שטוחה קינמון

1 כף סוכר חום

1 כוס מיקס אגוזים ושקדים טבעיים

אופן ההכנה:

1. מרוקנים את התפוחים מליבתם.

2. מבשלים את התפוחים ביין אדום, קינמון וסוכר עד לריכוך קל. מוציאים את התפוחים ומצננים מעט.

3. ממלאים את התפוחים בתערובת האגוזים ומעט דבש, ואופים בתנור עם רוטב היין בו בושלו למשך 15 דק’.

4. מוציאים מהתנור ומזלפים דבש טהור.

12

צילום: הדס ניצן

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram