מתכוננים כבר לחגים? מתכון לעוגת דבש קלאסית בטעם של פעם

רשת קפה ביגה משיקה לרגל ראש השנה עוגת דבש קלאסית, בטעם של פעם • מדובר בעוגה אוורירית, עשירה, ונימוחה בפה • מתאימה גם כקינוח לארוחת חג וגם כמתנת אירוח • המתכון קל להכנה, נוח ומהיר
יעל חן
כ"ו אב התשע"ח / 07.08.2018 16:17

 רכיבים (2 תבניות אינגליש קייק):

6 ביצים

1 כוס סוכר לבן

2 שקיות סוכר וניל

כוס דבש

0.5 כוס שמן

2 כפיות נס קפה

כוס מים רותחים

2.5 כוסות קמח

2 שקיות אבקת אפיה

2 כפיות קינמון

אופן הכנה:

1. מערבבים בכוס מים חמים את הנס קפה ושמים בצד לצינון

2. שמים בקערה את הקמח, אבקת אפייה וקינמון ומערבבים היטב

3. מקציפים במיקסר ביצים, סוכר וסוכר וניל

4. להוסיף להקצפה דבש, שמן ואת הנס קפה ולהקציף במהירות נמוכה

5. להוסיף למיקסר את תערובת הקמח עם אבקת האפייה והקינמון ולערבב בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה

6. לשמן את התבניות וליצוק את הבלילה לתוכן

7. יש לאפות בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות כ-40 דקות

• יש לצנן את העוגה לפני ההגשה

 

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות