מרכיבים:
4 כפות שמן זית
שן שום
100 גרם עגבניות קצוצות
50 מ”ל יין לבן
80 מ”ל ציר ירקות
2 קוביות חמאה
80 גרם רצועות זוקיני
פסטה לפסח (מקמח תירס\קמח תפו”א)
פילה דג לברק
הוראות הכנה:
- על מחבת – לחמם את שמן הזית, להוסיף שן שום פרוסה ואת העגבניות הקצוצות. מתבלים במלח, פלפל לפי הטעם ומבשלים דקה
- מוסיפים יין לבן, ומצמצמים כ2 דקות על האש
- מוסיפים ציר ירקות, מתקנים תיבול במלח פלפל
- מוסיפים את קוביות החמאה ע”מ להסמיך את הרוטב
- מוסיפים את רצועות הזוקיני
- מבשלים את הפסטה (מקמח תירס/תפו”א) לפי הוראות היצרן
- במקביל לשים פילה דג (קודם הצד של העור) על הפלנצ׳ה/ מחבת
- מניחים את הפסטה על הצלחת ומעל מניחים את הדג
צילום: דן פרץ