מחפשים מתכון מעניין לארוחה חלבית? לכו על לינגוויני זוקיני

רשת קפה ביגה מציעה מתכון טעים במיוחד ועשיר בטעמים • להכנה קלה בבית – לינגווני זוקיני • לארוחת ערב, למפגש חברים, לסעודה שלישית או לסתם יום של חול
יעל חן
כ"ו תמוז התשע"ח / 09.07.2018 01:46

מרכיבים:

4 כפות שמן זית

שן שום

100 גרם עגבניות קצוצות

50 מ”ל יין לבן

80 מ”ל ציר ירקות

2 קוביות חמאה

80 גרם רצועות זוקיני

פסטה לפסח (מקמח תירס\קמח תפו”א)

פילה דג לברק

הוראות הכנה:

  • על מחבת – לחמם את שמן הזית, להוסיף שן שום פרוסה ואת העגבניות הקצוצות.  מתבלים במלח, פלפל לפי הטעם ומבשלים דקה
  • מוסיפים יין לבן, ומצמצמים כ2 דקות על האש
  • מוסיפים ציר ירקות,  מתקנים תיבול במלח פלפל
  • מוסיפים את קוביות החמאה ע”מ להסמיך את הרוטב
  • מוסיפים את רצועות הזוקיני
  • מבשלים את הפסטה (מקמח תירס/תפו”א) לפי הוראות היצרן
  • במקביל לשים פילה דג (קודם הצד של העור) על הפלנצ׳ה/ מחבת
  • מניחים את הפסטה על הצלחת ומעל מניחים את הדג

 צילום: דן פרץ

 

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות