חומרים לתבנית מרובעת בגודל 20 ס”מ:
לקרם וניל:
1 חבילה פודינג וניל מאסטר שף עם גרגירי וניל
1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה 38%
1 קופסה גבינת מסקרפונה
1/2 כוס חלב
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
3 כפות ליקר אגוזים או ברנדי
לבסיס:
חבילת בישקוטים
2 ספלוני אספרסו חזק
1/2 כוס חלב
3 כפות ליקר קפה או ליקר אגוזים או ברנדי
להגשה:
אבקת קקאו
הוראות הכנה:
• מקציפים פודינג וניל, שמנת מתוקה, מסקרפונה, חלב, סוכר וליקר במיקסר עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
• מערבבים אספרסו, חלב וליקר בקערה קטנה. טובלים את הבישקוטים בתערובת ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית תבנית.
• מעל שכבת הבישקוטים יוצקים את הקרם ומחליקים את פני הקרם.
• מעבירים למקרר למשך הלילה.
• לפני ההגשה מפזרים אבקת קקאו בעזרת מסננת קטנה.