סלט בטטה:
2 יחידות בטטה
150 גר’ גבינת פטה 5%
חופן אגוזי מלך
מרכיבים- לבסיס הסלט:
מיקס חסות
גזר
כרוב לבן
כרוב סגול
מלפפון ירוק
עגבניות שרי
רוטב לסלט:
*ניתן לקנות רוטב ויניגרט הדרים מוכן
רבע כוס שמן זית
חצי כפית מלח
רבע כוס מיץ תפוזים
כפית חרדל גרגירים
2 כפות סילאן
אופן הכנה:
• חותכים בטטה אחת קטנה לקוביות ומכניסים לתנור עד שמתרככות
• בעזרת קולפן מגלפים רצועות בטטה דקות – לאורך
• מחממים שמן בסיר וזורקים פנימה את רצועות הבטטה- טיגון קל עד להזהבה (ציפס בטטה)
• חותכים גס את כל הירקות ומערבבים בקערה
• מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ביחד ושופכים על הירקות החתוכים
• מפזרים את קוביות הבטטה על הסלט
• מגרדים בפומפייה גבינת פטה מעל הכל
• מניחים בערימה במרכז הסלט את הצ’יפס בטטה
• מפזרים שברי אגוזי מלך מעל הכל