אביזרים:
תבנית אינגליש קייק רצוי מסיליקון
מצרכים:
חצי חבילת עלי לזנייה של ‘ברילה’
200 גרם ריקוטה
100 גרם מוצרלה מגוררת
300 גרם תרד קצוץ דק
חצי כוס בזיליקום קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
1 צנצנת רוטב נפוליטנה
כפית מלח
כפית פלפל שחור
1 מיכל שמנת לבישול
קמצוץ אגוז מוסקט
להגשה:
100 גרם פרמזן מגורר
עלי בזיליקום שלמים
אופן ההכנה:
1.מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים ומניחים על נייר אפייה משומן מעט , אחד ליד השני.
2. בקערה עמוקה מערבבים יחד תרד, בזיליקום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, שמנת לבישול , ריקוטה ומוצרלה.
3. בתבנית אינגליש קייק מסיליקון, או מרופדת נייר אפייה מניחים 3 כפות רוטב נפוליטנה.
4. מרפדים את התבנית בעלי לזנייה כך שיצאו כלפי חוץ .
5. מניחים ממלית הגבינות והתרד, מניחים 3 כפות רוטב ומניחים שוב 2-3 עלי לזנייה.
6. חוזרים על הפעולה ומסיימים בעלי לזנייה שעליהם יתרת הרוטב. עוטפים בנייר אלומיניום ואופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות.
7. הופכים על מגש הגשה, מסדרים עלי בזיליקום ומפזרים מעל פרמזן מגורר.