מצרכים:
1 חבילת ספגטי של ברילה
300 גרם בשר בקר\ פרגיות טחון.
1 צנצנת רוטב בסיס לבולונז של ברילה.
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כף פפריקה מתוקה
4 כפות שמן זית
חצי כוס בזיליקום טרי קצוץ
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות דק
חצי כוס יין אדום
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק
מים חמים עד כ-3 ס”מ מגובה הספגטי – כשלוש כוסות.
אופן ההכנה:
• בסיר סוטאז’ מניחים שמן זית ובצל קצוץ. מטגנים כ-3 דקות.
• מוסיפים את הבשר, הפטריות ושיני השום.
• מטגנים הכל יחד כ-7 דקות עד שהבשר משנה צבעו. מנמיכים את האש.
• מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, את הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.
• מוזגים על הכל מים רותחים עד כ-3 ס”מ מגובה הספגטי. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ-20 דקות, עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך.