חומרים:
• חבילת פניני קרקר דגנים בטעם המועדף
• 100 גרם גבינה צהובה- פרוסות
• 100 גרם גבינת פקורינו- פרוסות
• רבע כוס זיתי קלמטה\ זיתים מושחרים פרוסים דק
• 1 בצל סגול קטן
• 5 עגבניות שרי פרוסות דק
• 1 כפית זעתר
• רבע כוס עלי בזיליקום\ אורגנו \ טימין טריים
• ממרח פסטו
אופן ההכנה:
• חותכים פרוסות גבינה לאורכן ברוחב קטן מעט מרוחב פניני קרקר דגנים
• חותכים בצל לרבעי פרוסות דקיקות. מסדרים את הפניני קרקרים על תבנית מרופדת נייר אפייה
• מורחים ממרח פסטו, מסדרים מעליו גבינה ומעל פרוסות של עגבנייה, בצל, זיתים.
• אופים בחום של 180 מעלות כמה דקות עד שהגבינה נמסה- בערך 5-7 דקות – ומוציאים.
• מומלץ להגיש עם עלים טריים מעל – טימין או בזיליקום, לצד ירקות צבעוניים חתוכים.