לארוחת ערב חורפית: סלט קטניות מקסיקני פיקנטי • הנה מתכון מיוחד

שרי רוט
14 בינואר 2018    אין תגובות
צילום: 
יחצ מאסטר שף

מצרכים:

1 קופסא שעועית אדומה מאסטר שף

3 כפות צ'ילי חריף מאסטר שף

כף שמן קנולה

2 עגבניות חתוכות לקוביות

1 בצל סגול קצוץ

כוס כוסברה קצוצה

3 כפות שמן קנולה

1 לימון חתוך לקוביות קטנות

1 פלפל ירוק חריף\ צ'ילי אדום  חתוך לקוביות קטנות

 כפית מלח

 כפית פלפל שחור גרוס

4 (2)

להגשה:

1 אבוקדו

1 כוס אורז יסמין מאסטר שף

4 (1)

אופן ההכנה:

•מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט.

הצעת הגשה: מכינים אורז לפי הוראות ההכנה שעל האריזה. מניחים על האורז המבושל 2 חצאי אבוקדו וממלאים אותו בסלט. מפזרים מעט מלח גס ומגישים.

 2 (1)

צילומים: יחצ מאסטר שף 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram