חומרים:
1 שקית עדשים ירוקות מבושלות טעם הטבע
1 בטטה גדולה או 2 בינוניות, קלופות
2 כפות שמן זית
1 כפית סילאן
1/2 כפית צ'ילי גרוס
120 גרם גבינת פטה או בולגרית
100 גרם אגוזי מלך, טבעיים
10 עגבניות שרי, עדיף מסוג תמר (לא חובה)
10 עלי בזיליקום או רוקט – אופציונלי
מלח
לרוטב:
3 כפות מיץ לימון או חומץ בסלמי
כפית סילאן או מייפל או דבש
2 כפות שמן זית
כפית מלח
אופן ההכנה:
את עדשים טעם הטבע ניתן להשיג בשקית 475 גרם ממוקם על מדף המצוננים ובתוקף של כחצי שנה.
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק ובחנויות מובחרות.
כשרות: ווסטהיים, כשרות אפרתי.