מצרכים לסלט:
1 שקית עלי רוקט
2 אנדיב
1 שקית עלי בייבי
4 סלק
200 גר’ גבינת רוקפור
100 גר’ אגוזי מלך קלויים
מצרכים לרוטב:
1/3 כוס שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
2 כפות מיץ לימון
גרידה מ 1- לימון
1 כף סילאן
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. את הסלק שוטפים עם הקליפה, מייבשים ועוטפים בנייר כסף. מכניסים לתנור ב- 1800 למשך שעה עד שהסלק יוצא רך בעת נעיצת קיסם.
2. מקררים את הסלק, מקלפים ופורסים ל 8- פלחים.
3.קוצצים גס את כל העלים, מסדרים בקערה. מניחים מעל את הסלק ומפוררים גבינת רוקפור ואגוזים.
4. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ומוזגים מעל הסלט.