מתכון זריז לארוחת צהרים: רצועות הודו לטיגון

שרי רוט
16 ביוני 2014    7 תגובות
הילדים מגיעים מבית הספר רעבים, אבל לך אין את כל הזמן שבעולם כדי להיערך? ברצועות הודו תוכלי להשתמש כתוספת טעימה לחביתות, כתוספת חגיגית וקריספית לסלטי ירקות, ואפילו סתם כנשנוש
צילום: 
No featured image found.

הילדים מגיעים מבית הספר רעבים, אבל לך אין את כל הזמן שבעולם כדי להיערך?  'עוף טוב' מציגה: רצועות הודו, לשדרוג כל מנה ותבשיל, עם הערכים התזונתיים של בשר הודו.

ברצועות תוכלי להשתמש כתוספת טעימה לחביתות, כתוספת חגיגית וקריספית לסלטי ירקות, ואפילו סתם כנשנוש טעים.

מתכון לביצים כמו באמריקה – עם רצועות הודו לטיגון:

מצרכים:

חבילת רצועות הודו לטיגון של עוף טוב

2 כפות שמן זית

2 ביצים

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

חותכים רצועות הודו לטיגון לרצועות ברוחב של 2 ס"מ

מחממים 2 כפות שמן זית במחבת

מטגנים את רצועות ההודו כ-5 דקות מכל צד עד לקבלת גוון כהה ומרקם קריספי. מניחים בצד.

מכינים ביצים לפי הטעם (חביתה, עין, עין הפוכה, מקושקשת)

אוכלים בתיאבון רב עם לחם טוב וסלט בצד.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram