מתכון זריז לארוחת צהרים: רצועות הודו לטיגון
הילדים מגיעים מבית הספר רעבים, אבל לך אין את כל הזמן שבעולם כדי להיערך? ‘עוף טוב’ מציגה: רצועות הודו, לשדרוג כל מנה ותבשיל, עם הערכים התזונתיים של בשר הודו.
ברצועות תוכלי להשתמש כתוספת טעימה לחביתות, כתוספת חגיגית וקריספית לסלטי ירקות, ואפילו סתם כנשנוש טעים.
מתכון לביצים כמו באמריקה – עם רצועות הודו לטיגון:
מצרכים:
חבילת רצועות הודו לטיגון של עוף טוב
2 כפות שמן זית
2 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
חותכים רצועות הודו לטיגון לרצועות ברוחב של 2 ס”מ
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת
מטגנים את רצועות ההודו כ-5 דקות מכל צד עד לקבלת גוון כהה ומרקם קריספי. מניחים בצד.
מכינים ביצים לפי הטעם (חביתה, עין, עין הפוכה, מקושקשת)
אוכלים בתיאבון רב עם לחם טוב וסלט בצד.
-
נא ספקו פרט חשוב ומינימלי לציבור החרדי:
של מי הכשרות?-
11/07/2014 10:30
את לא חייבת להנעל דוקא על החברה הזו אבל אני חושבת שרובין זה ההכשר
-
11/07/2014 15:04
חיפוש פשוט בגוגל עונה על שאלת הכשרות: אוירבך.
-
-
-
מערכת, מן הראוי להכניס פרט חשוב כמו כשרות לכתבה שאמורה להמליץ לנו על מוצר.
-
בשר “אחר”
-
26/06/2014 14:57
מניין לך איך נראה בשר שכזה?
-
-
“מתכון לביצים כמו באמריקה ” חחחח Bacon and Eggs