מתכון זריז לארוחת צהרים: רצועות הודו לטיגון

הילדים מגיעים מבית הספר רעבים, אבל לך אין את כל הזמן שבעולם כדי להיערך? ברצועות הודו תוכלי להשתמש כתוספת טעימה לחביתות, כתוספת חגיגית וקריספית לסלטי ירקות, ואפילו סתם כנשנוש
תמי גיל
י"ח סיון התשע"ד / 16.06.2014 12:59

הילדים מגיעים מבית הספר רעבים, אבל לך אין את כל הזמן שבעולם כדי להיערך?  ‘עוף טוב’ מציגה: רצועות הודו, לשדרוג כל מנה ותבשיל, עם הערכים התזונתיים של בשר הודו.

ברצועות תוכלי להשתמש כתוספת טעימה לחביתות, כתוספת חגיגית וקריספית לסלטי ירקות, ואפילו סתם כנשנוש טעים.

מתכון לביצים כמו באמריקה – עם רצועות הודו לטיגון:

מצרכים:

חבילת רצועות הודו לטיגון של עוף טוב

2 כפות שמן זית

2 ביצים

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

חותכים רצועות הודו לטיגון לרצועות ברוחב של 2 ס”מ

מחממים 2 כפות שמן זית במחבת

מטגנים את רצועות ההודו כ-5 דקות מכל צד עד לקבלת גוון כהה ומרקם קריספי. מניחים בצד.

מכינים ביצים לפי הטעם (חביתה, עין, עין הפוכה, מקושקשת)

אוכלים בתיאבון רב עם לחם טוב וסלט בצד.

הדפס כתבה

7 תגובות

הוסף תגובה חדשה
    מה הכשרות?
    17/06/2014 12:38
    חרדית
  1. נא ספקו פרט חשוב ומינימלי לציבור החרדי:
    של מי הכשרות?

    • noko   11/07/2014 10:30

      את לא חייבת להנעל דוקא על החברה הזו אבל אני חושבת שרובין זה ההכשר

      • חפשובגוגל   11/07/2014 15:04

        חיפוש פשוט בגוגל עונה על שאלת הכשרות: אוירבך.

  2. הכשרות היא של כשרות אוירבך מהדרין
    17/06/2014 17:32
    משתמש אנונימי (לא מזוהה)
  3. מערכת, מן הראוי להכניס פרט חשוב כמו כשרות לכתבה שאמורה להמליץ לנו על מוצר.

  4. בתמונה זה נראה כמו
    26/06/2014 14:54
    בשר לבן
  5. בשר “אחר”

    • אנונימי   26/06/2014 14:57

      מניין לך איך נראה בשר שכזה?

  6. מישהו אמר בייקון?
    06/07/2014 10:11
    ארנון
  7. “מתכון לביצים כמו באמריקה ” חחחח Bacon and Eggs