הצמחים בסדרת טריו מרוכזים יחד בשלשות, לפי אופן השימוש בהם:
- סדרת הסלט: חסהנובה ירוקה, בצל ירוק וחסהנובה אדומה.
- סדרת התה לחליטות חמות או קרות: זוטה, נענע ומליסה
- סדרת התבלין לתיבול תבשילים: פטרוזיליה, בזיל וכוסברה.
יתרונו של הטריו הוא בזמינות של צמחי מאכל חיים בסביבת הבית, יש לקטוף את עליהם רגע לפני השימוש וכך נשמרים החיוניות של הוויטמינים והמינרלים שהם מכילים והטעם הרענן.
על המארז מופיעות הוראות המנחות כיצד לקטוף את העלים בהתאם לזנים. הקטיף צריך להיעשות בדרך נכונה מהחלק החיצוני של הצמח כדי לעודד את המשך הצימוח ולשמור על המראה.
שילוב של צמחים חיים מעניק מראה טבעי לשולחן המטבח, לשיש או לאדן החלון. המארז המעוצב מתאים גם כמתנה לחובבי גורמה, אוכל בריא ונוי. ניתן למיחזור לאחר השימוש..
פרטים על הטריו, השימוש בו ונקודות המכירה ברחבי הארץ באתר: www.thetrio.co.il