השאריות שנותרות בבקבוקי הקטשופ וקטבים נוספים, מצטברים לכדי נזק אדיר בתעשיית המזון.
בגלל ייצור של מוצרים עם תכולה סמיכה, מדי שנה נזרקים בערך 200 מיליון גלונים של חומרים התקועים במארזים. לפי דיווח בחדשות BBC, יש בערך 40 מיליארד של מארזים עם חומרים שנותרו בתוכם.
אז מה הפיתרון?
ד”ר סמית’ דיוויד פיתח חומר לכיסוי פנים בקבוק הקטשופ, היוצר משטח חלקלק שמאפשר לרוטב הסמיך ביותר להחליק בקלות החוצה.
הציפוי החלקלק, הקרוי LiquiGlide, נצמד לצמיתות לצידי הבקבוק מבפנים ומאפשר לנוזל הסמיך לגלוש החוצה בלי להותיר שאריות בבקבוק.
צפו.