יענקל ליצמן נגד הסופגניות עם הריבה? אז לכו על ספינג' חם-חם

שרי רוט
27 בדצמבר 2016   
מיציתם את חווית הסופגניות? מחפשים משהו מקורי וקצת שונה? • לכו על הספינג' בלי ריבה, אבל עם הרבה אבקת סוכר • המתכון באדיבות 'קפה יפו' בשוק הפשפשים יפו
צילום: 
No featured image found.

המצרכים (כ-60 יח' בינוניות או 40 יח' גדולות):

1 ק"ג קמח
10 גרם מלח
130 גרם סוכר
50 גרם שמרים יבשים (או 150 גרם שמרים טרים)
800 מ"ל מים פושרים

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל החומרים בקערה ביד. הבצק יהיה די דליל.
2. מניחים להתפחה בקערה, מכסים בניילון נצמד.
3. כשהבצק תפח נותנים לו כמה מכות ומוציאים את האוויר, מכסים ומתפיחים פעם שנייה.
4. מכינים סיר עם שמן עמוק.
5. מכינים קערת שמן בצד ועובדים עם ידיים משומנות, לוקחים חתיכות מהבצק בגודל של חצי אגרוף, עושים בהן חור, ומניחים בזהירות בשמן. (לשים לב לא לטפטף מים לשמן!)
6. כשצד אחד זהוב- הופכים.
7. הטיגון עצמו הוא לא ארוך כדקה וחצי לכל צד. יש לשים לב שהשמן חם אך לא רותח.

• מפזרים סוכר או אבקת סוכר מעל ואוכלים חם-חם.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Získat tipy a triky pro zlepšení vašeho života! Zde najdete užitečné rady pro vaření, přírodní léčení a zahradničení. Buďte inspirativní a objevte nové způsoby, jak využít svůj čas a zdroje efektivněji. S našimi články se naučíte, jak si užívat život plněji a s radostí! Nejlepší metody mulčování jahod: Jak se rozhodnout správně? Salát s fazolemi, korejskou Jak vydělat peníze na dluh: rady Jak získat zpět Užitečné tipy pro vaši zahradu a kuchyni: Objevte nové recepty, lifestylové triky a rady pro údržbu zahrady. Vše, co potřebujete vědět pro zdravý a šťavnatý zahradní obdělek.