חומרים:
50 גרם שקדים
50 גרם גרעיני דלעת
50 גרם גרעיני חמניה
25 גרם שומשום
25 גרם קוקוס
2 חלבונים
50 גרם מלטיטול (תחליף סוכר שנראה כמו אבקת סוכר)
אופן ההכנה:
• שמים את כל החומרים היבשים בקערה ומפזרים מלטיטול מעל.
• שופכים חלבונים מעל ומערבבים.
הוראות לאפיה:
• מניחים גבעות שטוחות על מגש אפיה.
• אין צורך במרווחים גדולים מכיוון שהעוגיה לא תופחת.
• אופים ב-135 מעלות כ-40 דקות. העוגיות צריכות להיות זהובות ויבשות.
• כשהן מתקררות – מעבירים לקופסה.
• ניתן לגוון ולהוסיף או להחליף מגוון של אגוזים או גרעינים.