מיוחד לסוכרתיים: עוגיות ללא סוכר, לנשנוש על כוס קפה

שרי רוט
6 בדצמבר 2016    אין תגובות
רוצים לנשנש משהו טעים עם כוס קפה, אבל התחלתם בדיאטה? סוכרתיים אבל אוהבים מתוק? • הצעה מעניינת להכנת עוגיות ללא סוכר, בטעם מתקתק • באדיבות 'קפה יפו' בשוק הפשפשים
צילום: 
No featured image found.

חומרים:

50 גרם שקדים

50 גרם גרעיני דלעת

50 גרם גרעיני חמניה

25 גרם שומשום

25 גרם קוקוס

2 חלבונים

50 גרם מלטיטול (תחליף סוכר שנראה כמו אבקת סוכר)

אופן ההכנה:

• שמים את כל החומרים היבשים בקערה ומפזרים מלטיטול מעל.

• שופכים חלבונים מעל ומערבבים.

הוראות לאפיה:

• מניחים גבעות שטוחות על מגש אפיה.

• אין צורך במרווחים גדולים מכיוון שהעוגיה לא תופחת.

• אופים ב-135 מעלות כ-40 דקות. העוגיות צריכות להיות זהובות ויבשות.

• כשהן מתקררות – מעבירים לקופסה.

• ניתן לגוון ולהוסיף או להחליף מגוון של אגוזים או גרעינים.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram