ל’דוד משה’ יש תפוח אדמה בטעם העשיר “כמו פעם” • החור של הגרוש
כל עקרת בית מנוסה יודעת: מלאכת הבישול, במיוחד לשבת, מתחילה ב…השחמת בצלים וקילוף תפוחי אדמה.
אז אם כבר תפוחי אדמה, למה לא עם המובחרים שבהם?
מתברר שיש תפוחי אדמה “גורמה”. הם נמכרים בשווקי איכרים באירופה, ויש להם מסורת רבת שנים של עבודה עם תפוחי אדמה בטעם הטבע.
הזנים האירופאים הותאמו לגידול בישובי חבל מעון בנגב המערבי. פקעותיהם בגודל קטן או בינוני, מוארכות ואחידות במבנה, צבען בהיר והן בעלות מרקם שמאפשר לחתוך אותן לבישול, סלטים ומאכלי קדירה בלי שיתפוררו.
הזנים שנבחרו לסדרה נפוצים במדינות אירופה המערבית בשל הנימוחות, רקמה חלקה והטעם העשיר “כמו פעם”, וזאת הודות ליכולת שלהם לקלוט בצורה מיטבית טעמים ומינרלים מסביבת הגידול שלהם.
תפוחי אדמה גורמה של ‘דוד משה’ גדלים בחלקות מיוחדות בקיבוצי חבל מעון בנגב המערבי. ניתן להשיג אותם ברשתות השיווק ובחנויות הירקות.
משקל האריזה 2.7 קילו.
תגובות
אין תגובות