מתכוננים לחג: מתכון לעוגת דבש עם שזיפים ואגוזי מלך

שרי רוט
10 בספטמבר 2017    אין תגובות
צילום: 
אלעד גוטמן

רכיבים:

50 גרם קמח

2 כפיות אבקת אפיה

200 גרם ביצים

250 גרם שמן

200 גרם סוכר

320 גרם דבש

כף קינמון

כפית אבקת ג'ינג'ר

חצי כפית מוסקט

280 גרם משקה תה

שליש כפית ציפורן

150 גרם שזיפים מיובשים

100 גרם אגוזי מלך

אופן ההכנה:

• יש לערבב היטב את הסוכר, דבש, ביצים, קינמון, מוסקט והציפורן.

• אחר כך להוסיף את הקמח, אבקת אפיה וסודה לשתייה.

• לבסוף, מוסיפים את התה ויוצקים לתבנית אינגליש קייק.

• מפזרים את הזיפים מעל, במהלך האפייה הם יבלעו פנימה. מעל יש לפזר גם את אגוזי המלך.

• לאפות בתנור ב-150 מעלות למשך כ-40 דקות.

• לפזר מעט מעל אבקת סוכר.

elad gutmanצילום:אלעד גוטמן

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram