נערכים לראש השנה: עוגת דבש ביתית בניחוח קינמון

אחד ממאפייני חג ראש השנה היא עוגת דבש - גולת הכותרת של קינוח לאחר ארוחת החג • הקונדיטורית הראשית של רשת קפה גרג , מירן קל, מעניקה מתכון מנצח של עוגת דבש בניחוח קינמון
יעל חן
כ"ח אלול התשע"ז / 19.09.2017 11:08

רשת קפה גרג החליטה לשדרג את עוגת הדבש עם תוספת חדשה ההופכת את העוגה לעסיסית, מעניינת  ומתוקה אפילו יותר: עוגה דבש בניחוח קינמון.

מדובר בעוגת ספוג אוורירית, קלילה, איכותית,  עם שילובי טעמים עשירים של נס קפה, קינמון ומוסקט.

המתכון קל להכנה,  נוח ומהיר. מומלץ להכניס לתבנית אינגליש קייק.

מרכיבים:

350 גרם קמח

2 כפיות אבקת אפייה

כפית סודה לשתייה

200 גרם ביצים

1/3 כפית ציפורן

250 גרם שמן

200 גרם סוכר

320 גרם דבש

כף קינמון

1/2 כפית מוסקט

280 גרם משקה נס קפה

150 גרם שקדים פרוזים לבנים לפיזור מעל העוגה

אופן ההכנה:

• יש לערבב היטב את הסוכר, דבש, ביצים, קינמון, ג’ינג’ר, מוסקט והציפורן.

• לאחר הערבוב יש להוסיף את הקמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.

• חשוב לוודא שהמרקם חלק וללא גושים.

• לבסוף להוסיף את הנס קפה ומערבבים היטב.

• לצקת לתוך תבנית אינגליש קייק, לפזר את השקדים הפרוסים מלמעלה.

• לאפות ב-155 מעלות כ-40 דקות.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות