נערכים לראש השנה: עוגת דבש ביתית בניחוח קינמון
רשת קפה גרג החליטה לשדרג את עוגת הדבש עם תוספת חדשה ההופכת את העוגה לעסיסית, מעניינת ומתוקה אפילו יותר: עוגה דבש בניחוח קינמון.
מדובר בעוגת ספוג אוורירית, קלילה, איכותית, עם שילובי טעמים עשירים של נס קפה, קינמון ומוסקט.
המתכון קל להכנה, נוח ומהיר. מומלץ להכניס לתבנית אינגליש קייק.
מרכיבים:
350 גרם קמח
2 כפיות אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
200 גרם ביצים
1/3 כפית ציפורן
250 גרם שמן
200 גרם סוכר
320 גרם דבש
כף קינמון
1/2 כפית מוסקט
280 גרם משקה נס קפה
150 גרם שקדים פרוזים לבנים לפיזור מעל העוגה
אופן ההכנה:
• יש לערבב היטב את הסוכר, דבש, ביצים, קינמון, ג’ינג’ר, מוסקט והציפורן.
• לאחר הערבוב יש להוסיף את הקמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
• חשוב לוודא שהמרקם חלק וללא גושים.
• לבסוף להוסיף את הנס קפה ומערבבים היטב.
• לצקת לתוך תבנית אינגליש קייק, לפזר את השקדים הפרוסים מלמעלה.
• לאפות ב-155 מעלות כ-40 דקות.
תגובות
אין תגובות