לקראת חג השבועות יצאנו אל חנות קטנה במאה שערים, שהואילה להכניס אותנו אל תוכה, כדי שנראה כיצד מכינים סלסלת פירות מעוצבת, ואיך בילנצ’ס פשוטים, הופכים בשדרוג קליל מאד למעוצבבים על שולחן החג.
החנות נפתחחה מעבודות קטנות שחדווה קרשבסקי יצרה, ועם הזמן אנשים שגילו את הפוטנציאל ואת היוקרה – הפכו את התחביב לעסק מכניס, שהפך להיות ‘העיצוב שבפרי’.
הימים הכי עמוסים הם בערבי חג. למרות הכל הם פינו מזמנם היקר דקות ארוכות, כדי שנכין ונתעד.
הנה התוצאה בפניכם.