מצרכים:
3 תפו”א מבושלים פרוסים לפרוסות.
3 ביצים קשות פרוסות.
1 כוס זיתים פרוסים.
1 בצל סגול בינוני פרוס.
1 עלה סלרי פרוס דק דק.
1 חופן עלי פטרוזיליה קצוצים.
מצרכים לרוטב:
4 כפות מיונז.
1 כף חרדל.
1/4 כפית מלח.
קורט פלפל שחור.
1 כף סוכר.
1/4 כפית פפריקה.
1/4 כוס שמן.
1 כף חומץ.
אופן ההכנה:
• להניח את כל מרכיבי הסלט בקערה.
• לערבב את כל מרכיבי הרוטב למרקם אחיד. ולצקת מעל הסלט ולערבב בעדינות.