השף פנחס בלשניקוב מציג: סלט תפוחי אדמה וזיתים ברוטב חרדל

קל להכנה וטעים אש: כל מה שאתם צריכים בשביל הסלט הטעים הזה של השף פנחס בלשניקוב - זה תפוחי אדמה, ביצים וזיתים. טוב, ויש עוד כמה מצרכים קטנים
פנחס בלשניקוב
כ"ג אייר התשע"ו / 31.05.2016 11:34

מצרכים:

3 תפו”א מבושלים פרוסים לפרוסות.

3 ביצים קשות פרוסות.

1 כוס זיתים פרוסים.

1 בצל סגול בינוני פרוס.

1 עלה סלרי פרוס דק דק.

1 חופן עלי פטרוזיליה קצוצים.

 מצרכים לרוטב:

4 כפות מיונז.

1 כף חרדל.

1/4 כפית מלח.

קורט פלפל שחור.

1 כף סוכר.

1/4 כפית פפריקה.

1/4 כוס שמן.

1 כף חומץ.

 אופן ההכנה:

• להניח את כל מרכיבי הסלט בקערה.

• לערבב את כל מרכיבי הרוטב למרקם אחיד. ולצקת מעל הסלט ולערבב בעדינות.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות