אלמוג עם דג לשבת: פילה סלמון ברוטב חרדל, דבש - וגם מיונז

יוני גרין
6 במאי 2016    אין תגובות
הנה הצעה: נסו להכין פילה סלמון ברוטב חרדל, דבש, וכן - גם מיונז • אני יודע שיש מי שמסתייג להניח בדג מיונז ועוד לאפות בתנור, אבל אל חשש: הוא עמיד לגמרי • ולא תצטערו
צילום: 
No featured image found.

רכיבים:

  1. כקילוגרם פילה סלמון
  2. שתי כפות חרדל גדושות
  3. 4-5 כפות מיונז גדושות (לפי הטעם וחיבוב חוזק טעם החרדל)
  4. 3 כפיות דבש גדושות

אופן ההכנה:

• מניחים את הדג בתבנית.

• מערבבים בכוס את הדבש, המיונז והחרדל.

• יוצקים מעל הדג, על מנת שהדג יכוסה ויספוג את הטעם היטב.

• מכנסים  בתנור על 180 מעלות לכחצי שעה.

• ניתן לקשט בפרחי מאכל "אמנון ותמר".

 ושוב:

לא לחשוש מן המיונז. תני צ'אנס.  ניתן להפחית את כמות המיונז ולעלות את כמות הדבש בהתאמה, לפי הטעם, למי שאינו חובב מיונז.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram