אלמוג עם דג לשבת: פילה סלמון ברוטב חרדל, דבש – וגם מיונז

הנה הצעה: נסו להכין פילה סלמון ברוטב חרדל, דבש, וכן - גם מיונז • אני יודע שיש מי שמסתייג להניח בדג מיונז ועוד לאפות בתנור, אבל אל חשש: הוא עמיד לגמרי • ולא תצטערו
אלמוג ליזרוביץ'
כ"ח ניסן התשע"ו / 06.05.2016 15:28

רכיבים:

  1. כקילוגרם פילה סלמון
  2. שתי כפות חרדל גדושות
  3. 4-5 כפות מיונז גדושות (לפי הטעם וחיבוב חוזק טעם החרדל)
  4. 3 כפיות דבש גדושות

אופן ההכנה:

• מניחים את הדג בתבנית.

• מערבבים בכוס את הדבש, המיונז והחרדל.

• יוצקים מעל הדג, על מנת שהדג יכוסה ויספוג את הטעם היטב.

• מכנסים  בתנור על 180 מעלות לכחצי שעה.

• ניתן לקשט בפרחי מאכל “אמנון ותמר”.

 ושוב:

לא לחשוש מן המיונז. תני צ’אנס.  ניתן להפחית את כמות המיונז ולעלות את כמות הדבש בהתאמה, לפי הטעם, למי שאינו חובב מיונז.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות