אלמוג עם דג לשבת: פילה סלמון ברוטב חרדל, דבש – וגם מיונז
הנה הצעה: נסו להכין פילה סלמון ברוטב חרדל, דבש, וכן - גם מיונז • אני יודע שיש מי שמסתייג להניח בדג מיונז ועוד לאפות בתנור, אבל אל חשש: הוא עמיד לגמרי • ולא תצטערו
רכיבים:
- כקילוגרם פילה סלמון
- שתי כפות חרדל גדושות
- 4-5 כפות מיונז גדושות (לפי הטעם וחיבוב חוזק טעם החרדל)
- 3 כפיות דבש גדושות
אופן ההכנה:
• מניחים את הדג בתבנית.
• מערבבים בכוס את הדבש, המיונז והחרדל.
• יוצקים מעל הדג, על מנת שהדג יכוסה ויספוג את הטעם היטב.
• מכנסים בתנור על 180 מעלות לכחצי שעה.
• ניתן לקשט בפרחי מאכל “אמנון ותמר”.
ושוב:
לא לחשוש מן המיונז. תני צ’אנס. ניתן להפחית את כמות המיונז ולעלות את כמות הדבש בהתאמה, לפי הטעם, למי שאינו חובב מיונז.
תגובות
אין תגובות