לכבוד חג השבועות: שייק בננה לארוחה החלבית

תמי גיל
|
ג' סיון התשע"ד / 01.06.2014 09:26
אז מי אמר ששייק אפשר להכין רק בבלנדר מקצועי? • מתכון להכנה בעזרת BAMIX – מולטיבלנדר הידני • חלב, בננות, וקצת אבקת פודינג וניל – ויש לך מנה אחרונה לארוחת החג

חומרים:

300 מ”ל חלב.

4-5 קוביות קרח.

1-2 בננות (אפשר להשתמש במקום בבננות בתפוזים, תותים, פטל ופרות אחרים כרצונכם).

כפית אבקת פודינג וניל.

אופן ההכנה:

שמים את הקרח, הפירות ואבקת הפודינג בתוך מיכל הערבול של Bamix ובאמצעות הלהב הרב שימושי מערבבים עד ליצירת מחית חלקה.

מוסיפים את החלב ומקציפים את המשקה בעזרת דסקית ההקצפה, עד לקבלת משקה אוורירי וקל.