לכבוד חג השבועות: שייק בננה לארוחה החלבית

שרי רוט
1 ביוני 2014   
אז מי אמר ששייק אפשר להכין רק בבלנדר מקצועי? • מתכון להכנה בעזרת BAMIX - מולטיבלנדר הידני • חלב, בננות, וקצת אבקת פודינג וניל - ויש לך מנה אחרונה לארוחת החג
צילום: 
No featured image found.

חומרים:

300 מ"ל חלב.

4-5 קוביות קרח.

1-2 בננות (אפשר להשתמש במקום בבננות בתפוזים, תותים, פטל ופרות אחרים כרצונכם).

כפית אבקת פודינג וניל.

אופן ההכנה:

שמים את הקרח, הפירות ואבקת הפודינג בתוך מיכל הערבול של Bamix ובאמצעות הלהב הרב שימושי מערבבים עד ליצירת מחית חלקה.

מוסיפים את החלב ומקציפים את המשקה בעזרת דסקית ההקצפה, עד לקבלת משקה אוורירי וקל.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram