מצרכים:
• קילוגרם\6 חתיכות פילה סלומון.
• 100 מ”ל (חצי מכל) ריצ’ לבישול והקרמה, או בסיס צמחי להקרמה אחר.
• כ-6 כפות פסטו איכותי.
• כף שמן זית (לא חובה, תלוי אם הפסטו עשיר בשמן זית כשל חברת ‘שניידרס’).
אופן ההכנה:
• מחממים את התנור ל-180 מעלות.
• מניחים את חתיכות הפילה בתבנית אלומיניום.
• יוצקים לקערה או כוס גדולה 100 מ”ל ריצ’ לבישול והקרמה, 6 כפות פסטו וכף שמן זית. מערבים היטב.
• יוצקים מעל כל חתיכות הסלמון, עד כדי שיכוסה ברוטב ויספוג את הטעם היטב.
• מכסים בנייר כסף, מכניסים לתנור למשך חצי שעה, מכבים את התנור. מסירים את נייר הכסף ונותנים לדג לנוח כמה דקות בחום התנור.