צאו מהשיגרה: מתכון לפילה סלומון ברוטב מוקרם פסטו

אלמוג לזרוביץ מציע לחרוג מן הרוטב השגרתי בו בדרך כלל משתמשים לדג ולנסות מתכון חדש לפילה סלומון ברוטב פסטו מוקרם • הנה המצרכים וכך מכינים
אלמוג לזרוביץ
כ"ט אדר א' התשע"ו / 09.03.2016 20:25

מצרכים:

• קילוגרם\6 חתיכות פילה סלומון.
• 100 מ”ל (חצי מכל) ריצ’ לבישול והקרמה, או בסיס צמחי להקרמה אחר.
• כ-6 כפות פסטו איכותי.
• כף שמן זית (לא חובה, תלוי אם הפסטו עשיר בשמן זית כשל חברת ‘שניידרס’).

אופן ההכנה:

• מחממים את התנור ל-180 מעלות.

• מניחים את חתיכות הפילה בתבנית אלומיניום.

• יוצקים לקערה או כוס גדולה 100 מ”ל ריצ’ לבישול והקרמה, 6 כפות פסטו וכף שמן זית. מערבים היטב.

• יוצקים מעל כל חתיכות הסלמון, עד כדי שיכוסה ברוטב ויספוג את הטעם היטב.

• מכסים בנייר כסף, מכניסים לתנור למשך חצי שעה, מכבים את התנור. מסירים את נייר הכסף ונותנים לדג לנוח כמה דקות בחום התנור.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות