לבצק:
2 וחצי ק”ג קמח
40 גר’ שמרים יבשים
1500 מ”ל מים
200 גר’ סוכר
80 גר’ מלח
לתוספת הפיצה:
כף גבינת ריקוטה
1 כדור מוצרלה
40 גר’ פרמזן מגורד
עלי מנגולד ללא הגבעול
הכנת הבצק:
• לשים את כל החומרים עד להתאחדות העיסה.
• מניחים על השיש ומכסים לעשר דקות.
• יוצקים כדורים בגודל הרצוי ושמים במקרר למשך 12 שעות לפחות.
הכנת הפיצה:
• פותחים כדור בצק לגודל הרצוי.
• מפזרים את הגבינות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 250 מעלות למשך 9 דקות.
• לקראת סוף התהליך מוסיפים את המנגלוד, שמן זית ומלח אטלנטי.