לקראת שבועות: קבלי טיפים לאפייה מוצלחת

תמי גיל
|
כ"ט אייר התשע"ד / 28.05.2014 22:10
חג השבועות מתקרב וההכנות כבר בעיצומן • לקראת החג, מוגשים לכם מגוון טיפים לאפייה, מאת שמרית גולדברג צפדיה, שפית הבית בחברת “ניופאן” גורמה • משלב ההקצפה ועד לשלב הגשת העוגה • חג שמח, ובתיאבון

ארבעה שלבים ברשימת הטיפים שלפנינו, החל משלב ההקצפה, דרך שלב ההכנה, והאפייה, ועד להגשה נכונה, להדפיס, ולתלות על המקרר

שלב ההקצפה:

שלב ההכנה:

שלב האפייה:

שלב  ההגשה: