רשימת מוצרים
תבנית בקוטר 26 ס”מ
לבסיס:
150 גר’ ביסקוויטים
2 כפות סוכר
100 גר’ חמאה ממומסת
1/4 כפית קינמון
למלית:
750 גר’ גבינה לבנה
4 ביצים
1/3 כוס קורנפלור
200 גר’ חלב מרוכז
1/2 כוס סוכר
1 כפית משחת וניל
אופן ההכנה:
- מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים, הסוכר והקינמון עד לאבקה.
- מעבירים לקערה ומערבבים עם החמאה המומסת.
- מהדקים את הבסיס לתבנית אפיה מס 26 ומכניסים למקפיא ל 15- דק.
- מערבבים את כל חומרי המלית ומוזגים על הבסיס.
- אופים כ- 60 דק’ בחום של 1500 עד שמרכז העוגה מתקשה.
- מצננים ובוזקים אבקת סוכר לקישוט.