לכבוד חג השבועות: מתכון לעוגת גבינה מנצחת

שמרית גולדברג צפדיה, שפית הבית של ניופאן גורמה, מציגה: כל מה שצריך בשביל מתכון מנצח לעוגת גבינה אופיה
תמי גיל
כ"ט אייר התשע"ד / 28.05.2014 22:15

רשימת מוצרים 

תבנית בקוטר 26 ס”מ

לבסיס:

150 גר’ ביסקוויטים

2 כפות סוכר

100 גר’ חמאה ממומסת

1/4 כפית קינמון

למלית:

750 גר’ גבינה לבנה

4 ביצים

1/3 כוס קורנפלור

200 גר’ חלב מרוכז

1/2 כוס סוכר

1 כפית משחת וניל

אופן ההכנה:

  1. מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים, הסוכר והקינמון עד לאבקה.
  2. מעבירים לקערה ומערבבים עם החמאה המומסת.
  3. מהדקים את הבסיס לתבנית אפיה מס 26 ומכניסים למקפיא ל 15- דק.
  4. מערבבים את כל חומרי המלית ומוזגים על הבסיס.
  5. אופים כ- 60 דק’ בחום של 1500 עד שמרכז העוגה מתקשה.
  6. מצננים ובוזקים אבקת סוכר לקישוט.
הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות